img

Beklagar, varan finns inte i lager

Men du kan välja en annan artikel i vår webbshop

img

MacBook Pro 14" M3 2023

Apple M3 Pro 12-Core / 18 GB RAM / 1 TB SSD / 18-Core GPU / Space Black / Acceptabelt

Produktinformation

MacBook Pro 14" M3 2023 erbjuder en ny typ av kraft. M3-chippet har utmärkt prestanda och kommer att hantera de mest krävande uppgifterna med bibehållen exceptionell effektivitet! Med 14-tumsskärm, magiskt tangentbord och Touch ID, 1080p FaceTime HD-kamera, tre mikrofoner i studiokvalitet och ljudsystem med sex högtalare och surroundljud kommer det inte bara att se bra ut, utan även låta bra! Vad mer kan du behöva?

Produktspecifikation

Färg: Space Black
Processor: Apple M3 Pro 12-Core
Minne: 18 GB
Grafikkort: 18-Core GPU
Hårddisk: 1 TB SSD
MPN: Mac15,3
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av Apple proffs. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Skick

Okej skick: Enheten har tydliga tecken på användning, såsom repor, bucklor och eller märken. Enheten är olåst, testad och fungerar som en ny.

Leveranstyp

Gratis och Snabb Frakt!
Alla produkter som köps före klockan 12 på en vardag kommer att skickas samma dag och köp som görs efter kl. 12 skickas nästa arbetsdag.Vi använder PostNords leveranstjänster och den beräknade leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Du kommer att få ett frakt-ID för att spåra din beställning.
Koldioxidneutral Frakt!
Alla våra transporter är helt koldioxidneutrala! Vi åstadkommer detta genom att skicka alla våra transporter som PostNords klimatkompenserade transporter. Genom att använda klimatkompenserade transporter investerar vi i klimatskyddsprojekt i olika regioner över hela världen och stöder en blandning av projekt inom kategorierna energieffektivitet, förnybar energi och återplantering / skog.
Gratis Returer!
Som konsument har du rätten att annullera ditt köp utan någon anledning inom 14 dagar från mottagandet av produkten.

Omdömen

Ozon Pitch

Miljövänligt: spara upp till x i COX-utsläpp