Dagens julkalender ger dig 10% rabatt på valfri MacBook Air. Se dagens lucka för rabattkod.

Sälj din Apple-produkt genom mResell!

Modell

Version

Konfiguration

Om du är osäker på vart ditt serienummer finns hittar du det här Apple support.
Användarinformation kommer att användas enligt vår Integritetspolicy.

Tre anledningar att sälja din produkt genom mResell

img

1. Detaljerad värdering

Direkt efter att du har skrivit in ditt serienummer och valt din modell genererar vårt sofistikerade system ett prisförslag. För att förbättra värderingen har du även möjlighet att svara på ett antal frågor gällande skicket av din produkt. Svaren på frågorna kommer att påverka prisförslaget antingen i negativ eller positiv riktning. Vårt mål är att snabbt och enkelt ge en marknadsmässig värdering så att både partnerna är nöjda och väl medvetna om vad som gäller.

img

2. Radera data och ominstallation

Vi ser till att alla produkter raderas på eventuell data och installerar ett nytt operativsystem till eventuell ny användare. Detta är ingenting du behöver lägga ner tid på själv och inga lösenord behöver lämnas ut så vida din dator inte är låst eller krypterad.

img

3. Gratis frakt och snabb betalning

När du har accepterat prisförslaget får du möjlighet att antingen lämna in produkten hos vår servicepartner i Stockholm alternativt få en förbetald fraktsedel skickad till din angivna e-post som du kan skriva ut och skicka in din produkt med. Efter att produkten ankommit så strävar vi att få produkten kontrollerad och utbetald inom 5 arbetsdagar. Du har även möjlighet att välja "Prepaid" vilket betyder att du då får betalt före du skickar in din produkt.

Under denna månad har våra kunder sålt produkter för:

4 442 103,00 kr

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.