Spara upp till 50% genom att välja begagnade Apple-produkter för ditt företag.

mResell’s återtagstjänst erbjuder en säker, lönsam och miljöriktig hantering för återanvändning av Er Apple-utrustning.

Vi värderar din utrustning kostnadsfritt, erbjuder marknadsmässiga priser och vidareförsäljer endast fungerande utrustning till länder med väl fungerande processer för hantering av begagnad utrustning.

Företag och organisationer som är intresserade av att sänka sina IT-kostnader och öka sin miljömedvetenhet med såväl leasing som service-tjänster är välkomna att kontakta oss för möjligt samarbete.

Sälj ett flertal enheter  →
Köp ett flertal enheter  →

Köp från mResell

Spara upp till 50% genom att välja begagnade Apple-produkter för ditt företag. Ett bra val både för miljön och plånboken! Genom våra internationella kanaler kan vi erbjuda högre kvantiteter av produkter.

icon
Spara upp till 50% på dina IT inköp
icon
Köp större kvantiteter av begagnat
icon
Garanti upp till 18 månader
icon
Professionell kundservice

Sälj till mResell

Vi erbjuder höga inbytespriser för använda Apple-enheter: iPhones, iPads och Apple-datorer. Vår tjänst inkluderar fri frakt inom Sverige och säker dataradering. Miljövänligt, säkert och enkelt.

icon
Hög värdering
icon
Säker dataradering
icon
Enkel process och fri frakt
mResell  | Företag

Sälja ett flertal enheter?

Kontakta oss eller ladda ner och fyll i vår inventarielista. Ladda upp inventarielista och få inbytespriser presenterade inom kort. För inbytespris på enstaka enheter rekommenderas webbutiken direkt.

Behöver du hjälp? Kontakta oss

08-446 800 16

Mån - Fre 09:00-13:00 / 14:00-17:00

Kontakta oss

Här kontaktar du oss avseende företagsförsäljning och när företag vill sälja flera enheter till oss på en och samma gång. Är du som företag intresserad av att sälja eller köpa enstaka produkter rekommenderas webbutiken direkt.

Informationen kommer att användas enligt vår Integritetspolicy.