Köp en begagnad iMac från mResell!

Vi erbjuder begagnade stationära Apple datorer som har blivit fullt inspekterade och rengjorda av en certifierad Apple tekniker. 12 månader garanti och 14 dagars gratis retur för alla våra produkter.

Från vårt breda utbud är du garanterad att hitta en begagnad iMac för dina behov. Vårt utbud inkluderar begagnade iMac 21.5” och begagnade iMac 27”. Nya produkter läggs till i vår webshop dagligen och de mest populära produkterna är ofta sålda inom någon timme. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med din begagnade Apple produkt kan du inom 14 dagar returnera den för en full återbetalning. Vi erbjuder också gratis frakt!

Idén bakom Apple iMac är att förvandla den vanliga stationära datorn till en magisk enhet som har alla de nödvändiga delarna monterade i ett skal. Med Apples iMac kan du få dina egna visioner att bli sanna. iMac är ett av de bästa alternativen för kreativa människor och den har blivit vald som den bästa enheten för grafisk design gång på gång. Med iMac kan du använda Program som Adobe Photoshop och Adobe inDesign utan problem.

Från vårt breda utbud av stationära Apple datorer är vi övertygade om att du hittar rätt iMac för dig.

Behöver du en stationär dator för att surfa på Internet, utföra lätta uppgifter och använda Office-program? Då ska våra billigaste iMac passa dina behov utan problem. Eller letar du efter rå datorkraft och efter en begagnad iMac som gör allt du någonsin kan önska dig? För detta ändamål kan du välja iMac Retina 5K eller till och med begagnade iMac Pro. För närvarande omfattar vårt urval 2012 iMac-modeller och nyare.

Alla iMacs är utrustade med toppmoderna komponenter. Gamla iMac har rymliga HDD-diskar och nyare iMacs är utrustade med mycket snabba SSD-enheter och om du vill ha det bästa av båda världarna kan du välja Fusion Drive. Varje begagnad iMac levereras med tangentbord, mus eller styrplatta och en strömkabel (om inget annat anges). Innan våra produkter läggs till på vår hemsida genomgår de en grundlig process där en Apple tekniker kontrollerar enheterna internt och externt för att säkerställa att den begagnade iMacen är nästan som ny.

Designen på iMac är tidlös. Traditionella stationära datorer är ofta inte slanka och kan vara i konflikt med inredning men det är inte sant för iMac och dess fantastiska utseende. Skärmen på iMac är en skönhet, dess vida vinklar och skarpa färger väcker beundran – och som sådan erbjuder iMac en perfekt skärm för att titta på filmer. Alla iMacs är utrustade med kraftfull webbkamera, så du enkelt kan FaceTimea dina vänner och familj.

iMac publicerades först av Apple 1998 och var en av de första enheterna där datorns huvudkomponenter integrerades i en bildskärm. iMac tjänstgjorde som nyckelprodukt som lyfte Apple och gjorde dem till ett av världens mest kända varumärken. Den första iMac med aluminium chassi lanserades 2007.

När du köper en begagnad iMac från oss sparar du inte bara pengar, du räddar också miljön. Tillsammans med våra kunder bygger vi en mer hållbar framtid genom att förlänga livscykeln för Apples produkter.

Välj mResell när du letar efter en billig begagnad iMac och vill spara upp till 70% jämfört med en ny enhet!

Läs mer...

Visa mindre

Sortera efter:
5.0 /5.0
12
månader
garanti
iMac 27", Intel Quad-Core i5 3.2 GHz, 32 GB RAM, 1 TB SSD

iMac 27"

Intel Quad-Core i5 3.2 GHz / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Late 2013

14 099 kr

0% moms

5.0 /5.0
12
månader
garanti
iMac 27" Retina 5K, Intel 6-Core i5 3.0 GHz, 8 GB RAM, 512 GB SSD

iMac 27" Retina 5K

Intel 6-Core i5 3.0 GHz / 8 GB RAM / 512 GB SSD / Early 2019

21 199 kr

0% moms

4.0 /5.0
12
månader
garanti
iMac Pro, Intel 8-Core Xeon W 3.2 GHz, 32 GB RAM, 1 TB SSD

iMac Pro

Intel 8-Core Xeon W 3.2 GHz / 32 GB RAM / 1 TB SSD / 2017

38 799 kr

0% moms

Om du inte kan hitta modellen du söker efter är du välkommen att använda vårt notifikationsverktyg! Så snart vi har motsvarande modell enligt dina kriterier på lager så kommer vi att höra av oss  Notifiera mig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!

Om du inte kan hitta produkten du söker efter är du välkommen att använda vårt notifieringsverktyg! Så snart vi får in en produkt som matchar dina kriterier så hör vi av oss! Notifieringsverktyg.