Köp en begagnad Mac Mini från mResell!

Vi erbjuder begagnade stationära Apple datorer som har blivit fullt inspekterade och rengjorda av en certifierad Apple tekniker. Vi erbjuder 12 månader garanti och 14 dagars gratis retur för alla våra produkter.

 

Från vårt stora utbud är du garanterad att hitta en begagnad Mac mini för dina behov. Vårt utbud inkludererar ett brett uval av Mac minis. Nya produkter läggs till i vår webshop dagligen och de mest populära produkterna är ofta sålda inom någon timme. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med din begagnade Apple produkt kan du inom 14 dagar returnera den för en full återbetalning. Vi erbjuder också gratis frakt!

 

Vårt urval inkluderar följande begagnade Mac mini-modeller:

 

Begagnad Mac Mini Late 2012

 

Begagnad Mac Mini Late 2014

 

Begagnad Mac Mini Late 2018

 

Mac mini erbjuder lågt pris, liten storlek och mycket kraft i ett litet paket.

Mac mini är ett utmärkt alternativ när du vill ha mycket prestanda i ett litet paket. Du kan använda Mac mini som du skulle använda en vanlig dator, men den fungerar också som en utmärkt server eller en hemmabio dator, eller så kan du använda den som en huvudenhet i hemautomatisering. Första Mac mini publicerades 2005.

 

Välj stationära datorn som passar dina behov. Mac minis har Intel Core-processorer och de senaste modellerna är utrustade med 6-core i7-processorer som har Turbo Boost upp till 4.6 GHz!

 

Med Mac mini kan du enkelt använda program som Adobe Photoshop, Final Cut Pro och Logic Pro! Alla begagnade Mac minis körs färdigt installerade Apples OSX-operativsystem.

 

När du köper en begagnad Mac mini från oss sparar du inte bara pengar, du räddar också miljön. Tillsammans med våra kunder bygger vi en mer hållbar framtid genom att förlänga livscykeln för Apples produkter.

Läs mer...

Visa mindre

Sortera efter:
4.0 /5.0
12
månader
garanti
Mac Mini, Intel Core i5 2.8 GHz, 8 GB RAM, 1 TB Fusion Drive

Mac Mini

Intel Core i5 2.8 GHz / 8 GB RAM / 1 TB Fusion Drive / Late 2014

6 199 kr

0% moms

4.0 /5.0
12
månader
garanti
Mac Mini, Intel Quad-Core i3 3.6 GHz, 64 GB RAM, 128 GB SSD
Specialerbjudande

Mac Mini

Intel Quad-Core i3 3.6 GHz / 64 GB RAM / 128 GB SSD / Late 2018

12 512 kr 13 699 kr

0% moms

Om du inte kan hitta modellen du söker efter är du välkommen att använda vårt notifikationsverktyg! Så snart vi har motsvarande modell enligt dina kriterier på lager så kommer vi att höra av oss  Notifiera mig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!

Om du inte kan hitta produkten du söker efter är du välkommen att använda vårt notifieringsverktyg! Så snart vi får in en produkt som matchar dina kriterier så hör vi av oss! Notifieringsverktyg.