img

Beklagar, varan finns inte i lager

Men du kan välja en annan artikel i vår webbshop

img

MacBook Air 13"

Intel Core i3 1.1 GHz / 8 GB RAM / 512 GB SSD / Intel Iris Plus Graphics / Silver / Bra

Produktinformation

MacBook Air 13 "Retina är otroligt tunn, lätt och nu kraftfullare än någonsin. Med upp till 2x snabbare prestanda, med sitt nya nya Magic Keyboard, lysande 13-tums Retina-display, Touch ID och batteritid hela dagen, det är den bästa MacBook Air någonsin tillverkad. Enheten är fullständigt testad av ett Apple Proffs. Modell tidigt 2020.

Produktspecifikation

Färg: Silver
Processor: Intel Core i3 1.1 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel Iris Plus Graphics
Hårddisk: 512 GB SSD
MPN: MacBookAir9,1
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av Apple proffs. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Skick

Bra skick: Enheten har synliga tecken på användning, såsom mindre repor, bucklor eller märken. Enheten är olåst, testad och fungerar som en ny.

Leveranstyp

Gratis och Snabb Frakt!
Alla produkter som köps före klockan 12 på en vardag kommer att skickas samma dag och köp som görs efter kl. 12 skickas nästa arbetsdag.Vi använder PostNords leveranstjänster och den beräknade leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Du kommer att få ett frakt-ID för att spåra din beställning.
Koldioxidneutral Frakt!
Alla våra transporter är helt koldioxidneutrala! Vi åstadkommer detta genom att skicka alla våra transporter som PostNords klimatkompenserade transporter. Genom att använda klimatkompenserade transporter investerar vi i klimatskyddsprojekt i olika regioner över hela världen och stöder en blandning av projekt inom kategorierna energieffektivitet, förnybar energi och återplantering / skog.
Gratis Returer!
Som konsument har du rätten att annullera ditt köp utan någon anledning inom 14 dagar från mottagandet av produkten.

Omdömen

Ozon Pitch

Miljövänligt: spara upp till x i COX-utsläpp