MacBook Air 11″

Intel Dual Core i5 1,3 GHz (Turbo Boost 2,6GHz) / 4GB / 128 GB SSD / 11-inch,Mid 2013

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

MacBook Air 11" med en widescreen TFT-skärm för stiligt arbete. Den kraftfulla Intel Core processorn, Intel HD grafik och supersnabb SSD ger en smidig användarupplevelse. Enheten levereras med en Apple Magsafe2 -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Mitten 2013.

Produktspecifikation

Processor: Intel Dual Core i5 1,3 GHz (Turbo Boost 2,6GHz)
Minne: 4GB
Grafikkort: Intel HD Graphics 5000 1GB
Upplösning: 1366 x 768
Hårddisk: 128 GB SSD
Operativsystem: iOS 10.12
Modell: 11-inch,Mid 2013
Produktens ålder: 69 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1F87I473

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Mindre synliga repor på skärm

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och PostNord och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 1-3 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!