iPad Pro 12.9″ Wi-Fi + Cellular (2nd Gen)

256GB / GOLD

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Apple iPad Pro med en enorm 12.9" skärm och en kraftfull A10X processor. iPad har alltid varit det bästa sättet att uppleva alla fördelar med Multi-Touch. Den omgjorda Retina-skärmen på iPad Pro tar upplevelsen till en ännu högre nivå. Den är inte bara ljusare och reflekterar mindre utan svarar även snabbare tack vare ProMotion-teknik.

Produktspecifikation

Färg: GOLD
Välj minne 256GB
Operativsystem: 12.1.1
Produktens ålder: 17 månader
Apple garanti: 2019-09-16
Katalognummer: 1S63E927

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!