Höstens erbjudanden är här! Upp till 20% rabatt, missa inte chansen!

iPad Air Wi-Fi

16GB / Silver

3.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Apple iPad Air är tunn och lätt med hela App Store bara ett klick bort. Med 9.7" Retina skärm och en A7 processor. Enheten levereras med en Apple USB laddare och har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad.

Produktspecifikation

Färg: Silver
Minne: 16GB
Operativsystem: iOS 12
Produktens ålder: 58 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S92E529

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Repor på skärm

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!