iMac 27″ Retina 5K

Quad Core Intel Core i5 3.4GHz / 8GB DDR4 2400MHz / 1TB HDD 7200rpm Fusion Drive/32GB SSD / 2017

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

En supertunn 27" iMac med en 5K Retina skärm som erbjuder en briljant användarupplevelse. Med en kraftull sjunde generationens Intel Quad-Core processor och kraftull AMD grafik. Enheten levereras med en Apple mus, tangentbord och strömkabel. Har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Mitten 2017.

Produktspecifikation

Processor: Quad Core Intel Core i5 3.4GHz
Välj minne 8GB DDR4 2400MHz
Grafikkort: Radeon Pro 570 4096MB
Upplösning: 5120x2880
Hårddisk: 1TB HDD 7200rpm Fusion Drive/32GB SSD
Battericykler: -
Operativsystem: 10.14
Produktens ålder: 24 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1N01L578
Tillbehör
  • Inkluderar Apple trådlöst tangentbord, Apple trådlös mus och strömkabel

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 2-4 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!