iMac 27″ Retina 5K

Intel Quad Core i7 4.0 GHz (Turbo Boost 4.4 GHz) / 16GB / 3TB Fusion Drive / Late 2014

3.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

En supertunn 27" iMac med en 5K Retina skärm som erbjuder en briljant användarupplevelse. Med en kraftull fjärde generationens Intel Quad-Core processor och kraftull AMD grafik. Enheten levereras med en mus, tangentbord och strömkabel. Har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2014.

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad Core i7 4.0 GHz (Turbo Boost 4.4 GHz)
Minne: 16GB
Grafikkort: AMD Radeon R9 M295, 4096MB
Upplösning: 5120 x 2880
Hårddisk: 3TB Fusion Drive
Operativsystem: 10.14
Modell: Late 2014
Produktens ålder: 51 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1S78E552
Tillbehör
  • Inkluderar Apple trådat tangentbord, trådlös tredjeparts mus och strömkabel

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!