Watch Series 4 Aluminum (44mm)

Space Gray / Black Nike Sport Loop

5.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Den nya Apple Watch Series 4 gör ditt liv enklare. Få notifikationer och svara på dem direkt. Enheten har gått igenom fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker.

Produktspecifikation

Case: 44mm
Färg: Space Gray
Armband: Black Nike Sport Loop
Operativsystem: watch OS 5
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S95E812
Tillbehör
  • Laddare
  • Armband

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Mycket bra skick: detta är en produkt som för sitt skick kan misstas för ny, det lilla slitage som är på den är knappt märkbart, inga defekter. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!