Watch Series 3 Aluminum (38mm)

Space Gray / Black Nike Sport Loop

3.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Den nya Apple Watch Series 3 gör ditt liv enklare. Få notifikationer och svara på dem direkt. Med GPS, en dual-core processor och andra generationens OLED-Retina skärm med Force Touch 3. Enheten har gått igenom fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker.

Produktspecifikation

Case: 38mm
Färg: Space Gray
Armband: Black Nike Sport Loop
Operativsystem: watchOS 5
Produktens ålder: 25 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S86E356
Tillbehör
  • Laddare
  • Armband

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Mindre synliga repor på skärm
  • Mindre repor/märken i chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!