Reserverad: Watch Series 2 Aluminum (42mm)

Space Gray / Black Sport Band

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Apple Watch Series 2 gör ditt liv enklare. Få notifikationer och svara på dem direkt. Med GPS, en dual-core processor och andra generationens OLED-Retina skärm med Force Touch 2. Enheten levereras har gått igenom fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker.

Produktspecifikation

Case: 42mm
Färg: Space Gray
Armband: Black Sport Band
Operativsystem: watch OS 5
Produktens ålder: 36 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S90E094
Tillbehör
  • Laddare
  • Armband

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!