Watch Series 2 (42mm)

Stainless Steel / Midnight Blue Sport Band

2 399 kr

inkl: 25% moms   Frakt 0,00 kr

Produktinformation

Apple Watch Series 2 gör ditt liv enklare. Få notifikationer och svara på dem direkt. Med GPS, en dual-core processor och andra generationens OLED-Retina skärm med Force Touch 2. Enheten har gått igenom fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker.

Produktspecifikation

Case: 42mm
Färg: Stainless Steel
Armband: Midnight Blue Sport Band
Operativsystem: watch OS 5
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1F92I445
Tillbehör
  • Laddare
  • Armband

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Mindre repor i chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och PostNord och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 1-3 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!