Höstens erbjudanden är här! Upp till 20% rabatt, missa inte chansen!

Watch 1st gen Standard (42mm)

Black Stainless Steel / Black Sport Band

1 199 kr

moms 0%   Frakt 0,00 kr

Produktinformation

Apple Watch gör ditt liv enklare. Få notifikationer och svara på dem direkt. Apple Watch har alla viktiga funktioner och information på din handled, bara en snabb blick bort. Enheten har gått igenom fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker.

Produktspecifikation

Case: 42mm
Färg: Black Stainless Steel
Armband: Black Sport Band
Operativsystem: watch OS 4
Produktens ålder: 54 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 2F06I504
Tillbehör
  • Laddare
  • Armband

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Böjt chassi
  • Grövre stötskador på chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och PostNord och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 1-3 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!