iPhone SE (3rd Gen)

64GB / Midnight

iPhone SE (3rd Gen)

64GB / Midnight

Färg - Midnight

Fri frakt
Fri frakt

Gratis klimatkompenserad frakt

Fri Retur
Fri Retur
12 månaders garanti
12 månaders garanti

3 899 kr

moms 0% Question mark icon

Produktinformation

iPhone SE 2022 med 4,7" skärm och hemknapp! Det otroligt kraftfulla A15 Bionic-chippet garanterar snabba funktioner. 12MP vidvinkelkameran med Smart HDR 4 är en av de bästa - exakta ljus- och skuggdetaljer, du kan ta underbara bilder var som helst! Enheten har en mycket stark och hållbar struktur och den är stänksäker, med IP67 vattentäthet 5G säkerställer smidig anslutning!

Produktspecifikation

Färg: Midnight
Minne: 64GB
Batteriets Kapacitet 100%
Battericykler: 6
Operativsystem: iOS 15
Katalognummer: 3F93I754
MPN: iPhone14,6
Tillbehör
  • Laddare + kabel

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av Apple proffs. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Okej skick: Enheten har tydliga tecken på användning, såsom repor, bucklor och eller märken. Enheten är olåst, testad och fungerar som en ny.

Ytterligare information

  • Skärm: Flera repor

Leveranstyp

Gratis och Snabb Frakt!
Alla produkter som köps före klockan 12 på en vardag kommer att skickas samma dag och köp som görs efter kl. 12 skickas nästa arbetsdag.Vi använder PostNords leveranstjänster och den beräknade leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Du kommer att få ett frakt-ID för att spåra din beställning.
Koldioxidneutral Frakt!
Alla våra transporter är helt koldioxidneutrala! Vi åstadkommer detta genom att skicka alla våra transporter som PostNords klimatkompenserade transporter. Genom att använda klimatkompenserade transporter investerar vi i klimatskyddsprojekt i olika regioner över hela världen och stöder en blandning av projekt inom kategorierna energieffektivitet, förnybar energi och återplantering / skog.
Gratis Returer!
Som konsument har du rätten att annullera ditt köp utan någon anledning inom 14 dagar från mottagandet av produkten.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Omdömen

Ozon Pitch

Miljövänligt: spara upp till x i COX-utsläpp

iPhone SE (3rd Gen)

64GB / Midnight

3 899 kr