iPhone 13 Pro Max

1TB / Graphite

iPhone 13 Pro Max

1TB / Graphite

Färg - Graphite

Kapacitet

128GB

256GB
- 2 500 kr

512GB

1TB
+ 0 kr

Fri frakt
Fri frakt

Gratis klimatkompenserad frakt

Fri Retur
Fri Retur
12 månaders garanti
12 månaders garanti

11 599 kr

moms 0% Question mark icon

Produktinformation

Utrustad med en fantastisk 6,7-tums Super Retina XDR-skärm garanterar iPhone 13 Pro Max en exakt, tydlig och superskarp användarupplevelse. A15 Bionic-chipet med ett 5-kärnig grafikkort gör enheten supersnabb och med 5G får du den snabbaste anslutningen. 12 megapixelkamera, du tar foton och videor i professionell kvalitet, även på natten! Tack vare Ceramic Shield är enheten också extremt motståndskraftig. Enheten har gått igenom fullständig kontroll av ett Apple Proffs.

Produktspecifikation

Färg: Graphite
Minne: 1TB
Batteriets Kapacitet 85%
Battericykler: 649
Operativsystem: iOS 17
Katalognummer: 4F62I508
MPN: iPhone14,3
Tillbehör Kabel

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av Apple proffs. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Skick

Okej skick: Enheten har tydliga tecken på användning, såsom repor, bucklor och eller märken. Enheten är olåst, testad och fungerar som en ny.

Ytterligare information

  • Chassi: Mindre märken/bucklor i chassi, Grövre repor i chassi

Leveranstyp

Gratis och Snabb Frakt!
Alla produkter som köps före klockan 12 på en vardag kommer att skickas samma dag och köp som görs efter kl. 12 skickas nästa arbetsdag.Vi använder PostNords leveranstjänster och den beräknade leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Du kommer att få ett frakt-ID för att spåra din beställning.
Koldioxidneutral Frakt!
Alla våra transporter är helt koldioxidneutrala! Vi åstadkommer detta genom att skicka alla våra transporter som PostNords klimatkompenserade transporter. Genom att använda klimatkompenserade transporter investerar vi i klimatskyddsprojekt i olika regioner över hela världen och stöder en blandning av projekt inom kategorierna energieffektivitet, förnybar energi och återplantering / skog.
Gratis Returer!
Som konsument har du rätten att annullera ditt köp utan någon anledning inom 14 dagar från mottagandet av produkten.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Omdömen

Ozon Pitch

Miljövänligt: spara upp till x i COX-utsläpp

iPhone 13 Pro Max

1TB / Graphite

11 599 kr