Julrea! Stort urval av produkter med -10% rabatt. Se här! Produkter beställda senast den 19 Dec hinner fram före julafton!

Mac Mini

Intel Quad-Core i3 3.6 GHz / 8 GB RAM / 128 GB SSD / 2018

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Den nya Apple Mac mini packar hela Mac-upplevelsen i en liten förpackning. Anslut din egen display, tangentbord och mus. Enheten levereras med en strömkabel och har gått igenom fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker. Modell Sent 2018.

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad-Core i3 3.6 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel UHD Graphics 630
Hårddisk: 128 GB SSD
Operativsystem: Mojave 10.14
Modell: 2018
Apple garanti: 2020-04-01
Katalognummer: 1S83E434
Tillbehör
  • Strömkabel

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!