MacBook Pro Retina 15″

MacBook Pro Retina 15" Mid 2014 (Intel Quad-Core i7 2.5 GHz 16 GB RAM 512 GB SSD), Intel Core i7 2,5 GHz (Haswell), 16 GB PC3-12800 (1600 MHz) DDR3L on-board memory, 512 GB SSD Flash, Produktens ålder: 50 månader

Original photos:

MJLT2LL/A

Denna produkt levereras med originalladdare.

OBS! Kosmetisk skada vid tangentbord. Se bild. Påverkar ej funktionalitet.

Denna produkt är tyvärr redan såld, titta gärna på våra andra produkter genom att navigera i vår meny.


Full specifikation

Processor:

Intel Core i7 2,5 GHz (Haswell)

Minne:

16 GB PC3-12800 (1600 MHz) DDR3L on-board memory

Grafikkort:

NVIDIA GeForce GT 750M and Intel Iris Pro 5200

Skärmupplösning:

2880 by 1800 pixels (Retina)

Hårddisk:

512 GB SSD Flash

Operativsystem:

10.12.3

Produktens ålder:

50 månader

Apple garanti till och med:

Expired

Saknas originalkartongen och dess övriga innehåll?

Ja

Garanti

Denna produkt har 12 månader garanti. Produkten kan vara oöppnad, rekonditionerad eller begagnad. Läs mer i teknisk specifikation för att ta reda på ålder, se även bilder för att se skicket tydligt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas inom en arbetsdag. Vi använder oss av PostNord MyPack och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Till företagskunder erbjuder vi även Parcel 17.00 för en mindre kostnad och du får leverans direkt till ditt kontor.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.Du kanske även är intresserad av dessa produkter


Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.