Reserverad: MacBook Pro Retina 15″

Intel Quad-Core i7 2.6 GHz / 8 GB RAM / 512 GB SSD / Mid 2012

9 999 kr

moms 0%   Frakt 0,00 kr

Denna produkt är reserverad av en kund. Vänligen återkom om några timmar för att se om den blivit köpt eller om reservationen är upplåst. Kontakta oss om du har några frågor kontakt@mresell.se

Produktinformation

En stilig MacBook Pro 15" med en Retina skärm som har över 5 miljoner individuella pixlar! Supersnabb SSD tillsammans med tredje generationens Intel Core processor gör allt otroligt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe2 - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Mid 2012.

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad-Core i7 2.6 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA GeForce GT 650M (1GB)
Upplösning: 2880 x 1800
Hårddisk: 512 GB SSD
Operativsystem: Mojave 10.14
Modell: Mid 2012
Produktens ålder: 92 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1F99I317
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Kaiuttimien basson ääni ei toimi.

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och PostNord och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 1-3 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!