MacBook Pro Retina 15″ *UK Keyboard*

Intel Quad-Core i7 2.8 GHz / 16 GB RAM / 1 TB SSD / Mid 2015

3.0 /5.0

18 099 kr

moms 0%   Frakt 0,00 kr

Produktinformation

En stilig MacBook Pro 15" med Force Touch trackpad och en Retina skärm som har över 5 miljoner individuella pixlar! Supersnabb SSD tillsammans med fjärde generationens Intel Core processor gör allt otroligt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe2 - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Mitten 2015. OBS! Tangentbordslayout är av typ UK.

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad-Core i7 2.8 GHz
Minne: 16 GB
Grafikkort: Intel Iris Pro 5200 & AMD Radeon R9 M370X (2GB)
Upplösning: 2880 x 1800
Hårddisk: 1 TB SSD
Operativsystem: High Sierra 10.13
Modell: Mid 2015
Produktens ålder: 42 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S84E843
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Nytt batteri
  • Mindre repor/märken i chassi
  • Grövre stötskador på chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!