MacBook Pro Retina 13″

MacBook Pro Retina 13" Late 2013 (Intel Core i5 2.4 GHz 8 GB RAM 256 GB SSD), 2,4 GHz Intel Core i5, 8 GB 1600 MHz DDR3, 256 GB SSD, Produktens ålder: 57 månader

Original photos:

ME865LL/A

Denna produkt levereras med originalladdare.

Denna produkt är tyvärr redan såld, titta gärna på våra andra produkter genom att navigera i vår meny.


Full specifikation

Processor:

2,4 GHz Intel Core i5

Minne:

8 GB 1600 MHz DDR3

Grafikkort:

Intel Iris 1536 MB

Skärmupplösning:

2560 x 1600

Hårddisk:

256 GB SSD

Operativsystem:

10.12

Produktens ålder:

57 månader

Apple garanti till och med:

Expired

Garanti

Denna produkt är kvalitetssäkrad av en Apple-auktoriserad tekniker. Vi lämnar därför en garanti på 6 månader vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas inom en arbetsdag. Vi använder oss av PostNord MyPack och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Till företagskunder erbjuder vi även Parcel 17.00 för en mindre kostnad och du får leverans direkt till ditt kontor.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.Du kanske även är intresserad av dessa produkter


Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.