MacBook Pro Retina 13″

Intel Core i5 2.6 GHz / 8 GB RAM / 256 GB SSD / Mid 2014

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Apple MacBook Pro 13" med en Retina skärm som har över 4 miljoner individuella pixlar! Supersnabb SSD med en fjärde generationens Intel Core processor gör allt väldigt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe2 - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Mid 2014.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i5 2.6 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel Iris 5100
Upplösning: 2560 x 1600
Hårddisk: 256 GB SSD
Operativsystem: Mojave 10.14
Modell: Mid 2014
Produktens ålder: 60 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1F91I821
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Tryckmärken från tangentbord, ej synligt vid användning

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och PostNord och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 1-3 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!