Julrea! Stort urval av produkter med -10% rabatt. Se här! Produkter beställda senast den 19 Dec hinner fram före julafton!
Julrea!

MacBook Pro Retina 13″

Intel Core i5 2.6 GHz / 8 GB RAM / 128 GB SSD / Mid 2014

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Apple MacBook Pro 13" med en Retina skärm som har över 4 miljoner individuella pixlar! Supersnabb SSD med en fjärde generationens Intel Core processor gör allt väldigt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe2 - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Mid 2014.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i5 2.6 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel Iris 5100
Upplösning: 2560 x 1600
Hårddisk: 128 GB SSD
Battericykler: 84% / 241
Operativsystem: Catalina 10.15
Modell: Mid 2014
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S94E859
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Mindre repor i chassi
  • Mindre märken/bucklor i chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!