MacBook Pro 15″ Touch Bar

Intel Quad-Core i7 2.6 GHz / 16 GB RAM / 256 GB SSD / Space Gray / Late 2016

16 899 kr

moms 0%   Frakt 0,00 kr

Produktinformation

Den nya MacBook Pro 15" med Touch Bar är smalare och lättare än någonsin! Med sjätte generationens Intel Core processor och en super ljus skärm. Enheten levereras med en Apple USB C - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Sent 2016.

Produktspecifikation

Färg: Space Gray
Processor: Intel Quad-Core i7 2.6 GHz
Minne: 16 GB
Grafikkort: Intel HD Graphics 530 & AMD Radeon Pro 450 (2GB)
Upplösning: 2880 x 1800
Hårddisk: 256 GB SSD
Battericykler: 91% / 547
Operativsystem: Catalina 10.15
Modell: Late 2016
Produktens ålder: 35 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 2F09I139
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Ljusläckage på skärm
  • Blek färg på chassi
  • Mindre repor i chassi
  • Grövre repor i chassi
  • Mindre stötskada(or) i hörn

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och PostNord och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 1-3 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!