MacBook Pro 15″ Touch Bar

Intel 6-Core i7 2.2 GHz / 16 GB / 256 GB SSD / Space Gray / 2018

3.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

MacBook Pro 15" med Touch Bar är smalare och lättare än någonsin! Med 8e generationens Intel Core processor och en super ljus skärm. Enheten levereras med en Apple USB C - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Mitten 2018.

Produktspecifikation

Färg: Space Gray
Processor: Intel 6-Core i7 2.2 GHz
Minne: 16 GB
Grafikkort: Intel UHD Graphics 630 & AMD Radeon Pro 555X (4GB)
Upplösning: 2880 x 1800
Hårddisk: 256 GB SSD
Operativsystem: Mojave 10.14
Modell: 2018
Produktens ålder: 13 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S82E920
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • hårrepa(or) på skärm (ej synliga vid användning)
  • Spricka på kanten av skärmen
  • Mindre repor/märken i chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!