MacBook Pro 13″ Touch Bar

Intel Core i5 2.9 GHz / 8 GB RAM / 256 GB SSD / Space Gray / Late 2016

13 699 kr

moms 0%   Frakt 0,00 kr

Produktinformation

MacBook Pro 13" med nya Touch Bar och är mindre och lättare än någonsin! Med sjätte generationens Intel Core processor och en super ljus skärm. Enheten levereras med en Apple USB C - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Sent 2016.

Produktspecifikation

Färg: Space Gray
Processor: Intel Core i5 2.9 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel Iris Graphics 550
Upplösning: 2560 x 1600
Hårddisk: 256 GB SSD
Battericykler: 95% / 43
Operativsystem: Mojave 10.14
Modell: Late 2016
Produktens ålder: 31 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1F98I752
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och PostNord och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 1-3 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!