Julrea! Stort urval av produkter med -10% rabatt. Se här! Produkter beställda senast den 19 Dec hinner fram före julafton!

MacBook Pro 13″ *NO-keyboard

Intel Core i7 2.7 GHz / 4 GB RAM / 500 GB HDD

3.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

En stilig laptop som gör det lätt att arbeta. Aluminium chassit och bakbelysta LED skärmen ger en användarupplevelse som du inte kommer glömma. Enheten levereras med en Apple Magsafe 60W -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Tidigt 2011.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i7 2.7 GHz
Minne: 4 GB
Grafikkort: Intel HD Graphics 3000
Upplösning: 1280 x 800
Hårddisk: 500 GB HDD
Operativsystem: El Capitan 10.11
Katalognummer: 7S07E13
Tillbehör
  • Laddare

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Grövre repor i chassi
  • Mindre stötskada(or) i hörn
  • Webcamera has a white line in the field of view, see attached picture.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!