MacBook Pro 13″ Touch bar – US KEY

2,3 GHz Intel Core i5 / 8 GB 2133 MHz LPDDR3 / 512 GB SSD

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

MacBook Pro tar den bärbara datorn till en helt ny nivå av prestanda och bärbarhet. Tack vare högpresterande processorer och minne, avancerad grafik, supersnabb lagring och mycket mer går det snabbare än någonsin.  Med åttonde generationen Intel Core-processorer tar MacBook Pro databehandlingen till nya höjder. Modell Mid 2018 OBS! Amerikanskt tangentbord.

Produktspecifikation

Processor: 2,3 GHz Intel Core i5
Välj minne 8 GB 2133 MHz LPDDR3
Grafikkort: Intel Iris Plus Graphics 655 1536 MB
Upplösning: 2560 x 1600
Hårddisk: 512 GB SSD
Operativsystem: 10.14
Produktens ålder: 4 månader
Apple garanti: 2019-10-16
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1S63E189

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!