MacBook Pro 13″

Intel Quad-Core i7 2.4 GHz / 8 GB RAM / 240GB SSD / Late 2011

5 399 kr

inkl: 25% moms   Frakt 0,00 kr

Produktinformation

En stilig laptop som gör det lätt att arbeta. Aluminium chassit och bakbelysta LED skärmen ger en användarupplevelse som du inte kommer glömma. Intel Core processor med ett kraftfullt grafikkort gör allt väldigt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe 60W -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Tidigt 2011.

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad-Core i7 2.4 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel HD Graphics 3000 & AMD Radeon HD 6750M
Upplösning: 1680 x 1050
Hårddisk: 240GB SSD
Battericykler: 80% / 167
Operativsystem: High Sierra 10.13
Modell: Late 2011
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 2F09I632
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Stötskadat hörn på skärm
  • Grövre repor i chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och PostNord och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 1-3 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!