Specialerbjudande

MacBook Pro 13″

Intel Core i5 2.4 GHz / 8 GB RAM / 256 GB SSD / Late 2011

Skick
4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

En stilig laptop som gör det lätt att arbeta. Aluminium chassit och bakbelysta LED skärmen ger en användarupplevelse som du inte kommer glömma. Intel Core processor med ett kraftfullt grafikkort gör allt väldigt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe 60W -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Tidigt 2011.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i5 2.4 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel HD Graphics 3000 & AMD Radeon HD 6750M
Upplösning: 1680 x 1050
Hårddisk: 256 GB SSD
Battericykler: 80% / 167
Operativsystem: High Sierra 10.13
Modell: Late 2011
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S97E189
MPN: MacBookPro8,1
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Stötskadat hörn på skärm
  • Grövre repor i chassi

Leveranstyp

Gratis och Snabb Frakt!
Alla produkter som köps före klockan 12 på en vardag kommer att skickas samma dag och köp som görs efter kl. 12 skickas nästa arbetsdag.Vi använder PostNords leveranstjänster och den beräknade leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Du kommer att få ett frakt-ID för att spåra din beställning.
Koldioxidneutral Frakt!
Alla våra transporter är helt koldioxidneutrala! Vi åstadkommer detta genom att skicka alla våra transporter som PostNords klimatkompenserade transporter. Genom att använda klimatkompenserade transporter investerar vi i klimatskyddsprojekt i olika regioner över hela världen och stöder en blandning av projekt inom kategorierna energieffektivitet, förnybar energi och återplantering / skog.
Gratis Returer!
Som konsument har du rätten att annullera ditt köp utan någon anledning inom 14 dagar från mottagandet av produkten.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

img img img

Sälj dina gamla Apple-enheter till oss!

Letar du efter ett sätt att finansiera din nästa Apple-enhet eller bara vill förvandla dina onödiga enheter till Cash ? Svara bara på några frågor så ger vi dig en konkurrenskraftig offert !

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!