MacBook Air 13″

Intel Core i5 1.6 GHz (Turbo Boost 2.7 GHz) / 8GB / 128GB SSD

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

MacBook Air 13" Retina är en stilig och kraftfull laptop för arbete "on the go". Upp till 12h batteritid, USB-C, 8e generationens Intel Core processor och en vacker Retina-display erbjuder en unik användarupplevelse. Enheten levereras med en Apple USB C - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2018.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i5 1.6 GHz (Turbo Boost 2.7 GHz)
Välj minne 8GB
Grafikkort: Intel UHD Graphics 617
Upplösning: 2560x1600
Hårddisk: 128GB SSD
Operativsystem: Mojave 10.14
Produktens ålder: 2 månader
Apple garanti: 2020-01-29
Katalognummer: 1F80I624
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Mycket bra skick: detta är en produkt som för sitt skick kan misstas för ny, det lilla slitage som är på den är knappt märkbart, inga defekter. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 2-4 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!