MacBook Air 13″

Intel Core i5 1.3 GHz / 4 GB RAM / 128 GB SSD / Mid 2013

3.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

MacBook Air 13" med en widescreen TFT-skärm är en lättviktig laptop för stiligt arbete. Supersnabb SSD och Intel Core processor ger en smidig användarupplevelse. Enheten levereras med en Apple Magsafe2 -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Mitten 2013.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i5 1.3 GHz
Minne: 4 GB
Grafikkort: Intel HD Graphics 5000
Upplösning: 1440 x 900
Hårddisk: 128 GB SSD
Battericykler: 70% / 862
Operativsystem: Mojave 10.14
Modell: Mid 2013
Produktens ålder: 79 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1S85E578
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Repor på skärm
  • Nytt batteri
  • Mindre repor/märken i chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!