MacBook Air 11″

Intel Core i5 1.4 GHz (Turbo Boost 2.7 GHz) / 4 GB / 128 GB SSD / Early 2014

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

MacBook Air 11" med en widescreen TFT-skärm för stiligt arbete. Den kraftfulla Intel Core processorn och bättre batteriteknologi ger superb prestanda. Enheten levereras med en Apple Magsafe2 -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Tidigt 2014.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i5 1.4 GHz (Turbo Boost 2.7 GHz)
Minne: 4 GB
Grafikkort: intel HD Graphics 5000
Upplösning: 1366 x 768
Hårddisk: 128 GB SSD
Operativsystem: Sierra 10.12
Modell: Early 2014
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S92E775
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Gratis och Snabb Frakt!
Alla produkter som köps före klockan 12 på en vardag kommer att skickas samma dag och köp som görs efter kl. 12 skickas nästa arbetsdag.Vi använder PostNords leveranstjänster och den beräknade leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Du kommer att få ett frakt-ID för att spåra din beställning.
Koldioxidneutral Frakt!
Alla våra transporter är helt koldioxidneutrala! Vi åstadkommer detta genom att skicka alla våra transporter som PostNords klimatkompenserade transporter. Genom att använda klimatkompenserade transporter investerar vi i klimatskyddsprojekt i olika regioner över hela världen och stöder en blandning av projekt inom kategorierna energieffektivitet, förnybar energi och återplantering / skog.
Gratis Returer!
Som konsument har du rätten att annullera ditt köp utan någon anledning inom 14 dagar från mottagandet av produkten.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!