Dagens julkalender ger dig 10% rabatt på valfri MacBook Air. Se dagens lucka för rabattkod.


iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus 64GB, 64GB, Space gray

Original photos:

Apple iPhone 8 Plus erbjuder en ännu bättre användarupplevelse. Med Touch ID, 5.5" Retina HD skärm med True Tone, 12MP vidvinkel och telephoto kamera och den kraftfulla A11 processorn. Hundratusentals appar finns att ladda ner via App Store. Enheten levereras med en Apple USB laddare och har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad.

OBS! Lite grövre bruksskick i form av repor på baksida/kosmetiska märken. Vänligen notera spruckna glaset vid bakre kameran på bild 4.

OBS! Ny repfri skärm.

Denna produkt är tyvärr redan såld, titta gärna på våra andra produkter genom att navigera i vår meny.


Full specifikation

Färg:

Space gray

Minne:

64GB

Operativsystem:

11.4.1

Produktens ålder:

15 månader

Apple garanti till och med:

Expired

Catalog Number:

1S58E610

Garanti

Denna produkt är kvalitetssäkrad av en Apple-auktoriserad tekniker. Vi lämnar därför en garanti på 12 månader vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas inom en arbetsdag. Vi använder oss av PostNord MyPack och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Till företagskunder erbjuder vi även Parcel 17.00 för en mindre kostnad och du får leverans direkt till ditt kontor.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.Du kanske även är intresserad av dessa produkter


Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.