Årets Julkalender får du ett exklusivt erbjudande varje dag fram till jul! Luckan öppnas kl 12:00.

Tre skäl att handla hos mResell

Steg 1: Apple diagnostik

När en produkt kommer fram till vår partnerverkstad skannas produktens serienummer och matchas mot Apple’s databas för att säkerställa att vi fått in en äkta Apple-produkt. Alla interna komponenter kontrolleras och Apple-certifierade teknikerna ser till att de når upp till alla föreskrivna standarder. För att säkerställa att produkten är fullt funktionell kontrollerar teknikerna även alla portar, söker efter potentiella defekter och kontrollerar batteriets hälsa. Allt för att du ska få en produkt som kan användas fullt ut och under en lång tid!

Steg 2: Rengöring och undersökning

Direkt efter att du har skrivit in ditt serienummer genererar vårt sofistikerade system ett prisförslag. För att förbättra värderingen har du även möjlighet att svara på ett antal frågor gällande skicket av din produkt. Svaren på frågorna kommer att påverka prisförslaget antingen i negativ eller positiv riktning. Vårt mål är att snabbt och enkelt ge en marknadsmässig värdering så att både partnerna är nöjda och väl medvetna om vad som gäller.

Steg 3: Garanti

Vår garanti är giltig 12 månader och du har möjlighet att förlänga denna med upp till 12 månader extra. Vår garanti täcker, precis som Apples egna, hårdvarufel som uppstår under garantitiden. Vår garanti fungerar ej som försäkring, dvs drulle eller mjukvarufel är något man får stå för själv.

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.