Mac Pro

Intel Xeon E5, 3.5 GHz (Ivy Bridge) / 16 GB (1866 MHz) / 256 GB Flash

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

MD878LL/A Apple Mac Pro. Apples mest kraftfulla produktlinje erbjuder ändlösa möjligheter för krävande profesionell användning. Med två grafikkort, PCIe SDD, Thunderbolt 2, Intel Xeon processor och support för 4K video. Enheten levereras med en strömkabel och har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad. Modell 2013

Produktspecifikation

Processor: Intel Xeon E5, 3.5 GHz (Ivy Bridge)
Välj minne 16 GB (1866 MHz)
Grafikkort: dual AMD FirePro D500
Upplösning: Upp till 4096 x 2160 (HDMI), upp till 5120 x 2880 (Thunderbolt)
Hårddisk: 256 GB Flash
Operativsystem: 10.12.3
Produktens ålder: 65 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S59E310

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!