Specialerbjudande

Mac Pro

Intel Quad-Core Xeon 3.7 GHz / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Late 2013

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Apple Mac Pro. Apples mest kraftfulla produktlinje erbjuder ändlösa möjligheter för krävande professionell användning. Med två grafikkort, PCIe SDD, Thunderbolt 2, Intel Xeon processor och support för 4K video. Enheten levereras med en strömkabel och har gått igenom fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker. Modell 2013

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad-Core Xeon 3.7 GHz
Minne: 32 GB
Grafikkort: 2 x AMD FirePro D300 (2GB)
Hårddisk: 256 GB SSD
Operativsystem: Mojave 10.14
Modell: Late 2013
Produktens ålder: 53 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S88E072
Tillbehör
  • Strömkabel

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!