Mac Mini

Dual Core Intel Core i5 2.5GHz / 8GB DDR3 1333MHz / 500GB HDD 5400rpm

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Apple Mac mini packar hela Mac-upplevelsen i en liten förpackning. Koppla i din egen skärm, tangentbord och mus. Enheten levereras med en strömkabel och har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad. Modell Sent 2012.

Produktspecifikation

Processor: Dual Core Intel Core i5 2.5GHz
Välj minne 8GB DDR3 1333MHz
Grafikkort: Intel HD Graphics 4000 1536MB
Upplösning: -
Hårddisk: 500GB HDD 5400rpm
Operativsystem: 10.12.6
Produktens ålder: 61 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1S73E177

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!