Mac Mini

Intel Core i5 2.8 GHz / 8 GB RAM / 1 TB Fusion Drive / Late 2014

5 599 kr  5 999 kr  -6.67%

moms 0%   Frakt 0,00 kr

Produktinformation

Apple Mac mini packar hela Mac-upplevelsen i en liten förpackning. Koppla i din egen skärm, tangentbord och mus. Enheten levereras med en strömkabel och har gått igenom fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker. Modell Sent 2014.

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i5 2.8 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel Iris 5100
Hårddisk: 1 TB Fusion Drive
Battericykler: -
Operativsystem: High Sierra 10.13
Modell: Late 2014
Produktens ålder: 61 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 5P85L08
Tillbehör
  • Strömkabel

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Mindre repor/märken i chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och PostNord och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 1-3 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!