Mac Mini

Intel Quad Core i7 2.3 GHz / 16GB 1600 MHz DDR3 / 1TB HDD

4 999 kr

inkl: 25% moms  Frakt 0,00 kr

Produktinformation

Apple Mac mini packar hela mac upplevelsen i en liten förpackning. Med tredje generationens Intel Core processor. Koppla i din egen skärm, tangentbord och mus. Enheten levereras med en strömkabel och har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad. Modell Sent 2012.

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad Core i7 2.3 GHz
Välj minne 16GB 1600 MHz DDR3
Grafikkort: Intel HD Graphics 4000 1536 MB graphics
Upplösning: -
Hårddisk: 1TB HDD
Operativsystem: 10.13.6
Produktens ålder: 65 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1F76I226

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Stötskador på chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 2-4 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!