Mac Mini

INTEL CORE I5 2,8 GHZ / 8 GB 1600MHZ DDR3 / SSD 512 GB

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Apple Mac mini packar hela mac upplevelsen i en liten förpackning. Med fjärde generationens Intel Core processor. Koppla i din egen skärm, tangentbord och mus. Enheten levereras med en strömkabel och har gått igenom fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad. Modell Sent 2014.

Produktspecifikation

Processor: INTEL CORE I5 2,8 GHZ
Minne: 8 GB 1600MHZ DDR3
Grafikkort: Intel Iris 1536MB
Upplösning: UP TO 3840 by 2160 pixels at 30Hz or 4096 by 2160 at 24Hz
Hårddisk: SSD 512 GB
Operativsystem: MAC OS 10.13
Produktens ålder: 27 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1E68S140

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och PostNord och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 1-3 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!