Dagens julkalender ger dig 10% rabatt på valfri MacBook Air. Se dagens lucka för rabattkod.


MacBook Pro Retina 13″

MacBook Pro Retina 13" Late 2013 (Intel Core i5 2.4 GHz 4 GB RAM 128 GB SSD), Intel Core i5, 2.4 GHz (Haswell), 4 GB (1600 MHz), 128 GB Flash

Original photos:

Apple MacBook Pro 13" med en Retina skärm som har över 4 miljoner individuella pixlar! Supersnabb SSD och med en fjärde generationens Intel Core processor gör allt väldigt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe2 - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2013.

7 199 kr

moms 0%Full specifikation

Processor:

Intel Core i5, 2.4 GHz (Haswell)

Minne:

4 GB (1600 MHz)

Grafikkort:

Intel Iris 5100

Skärmupplösning:

2560 x 1600

Hårddisk:

128 GB Flash

Operativsystem:

10.12.3

Produktens ålder:

60 månader

Apple garanti till och med:

Expired

Saknas originalkartongen och dess övriga innehåll?

Ja

Catalog Number:

1S62E258

Garanti

Denna produkt har 12 månader garanti. Produkten kan vara oöppnad, rekonditionerad eller begagnad. Läs mer i teknisk specifikation för att ta reda på ålder, se även bilder för att se skicket tydligt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas inom en arbetsdag. Vi använder oss av PostNord MyPack och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Till företagskunder erbjuder vi även Parcel 17.00 för en mindre kostnad och du får leverans direkt till ditt kontor.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.Du kanske även är intresserad av dessa produkter


Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.