Julrea! Stort urval av produkter med -10% rabatt. Se här! Produkter beställda senast den 19 Dec hinner fram före julafton!
Julrea!
Specialerbjudande

MacBook Pro Retina 13″

Intel Dual Core i5 2.6 GHz (Turbo Boost 3.1GHz) / 8GB / 256 GB SSD / Retina, 13-inch, Mid 2014

3.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Apple MacBook Pro 13" med en Retina skärm som har över 4 miljoner individuella pixlar! Supersnabb SSD och med en fjärde generationens Intel Core processor gör allt väldigt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe2 - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2013.

Produktspecifikation

Processor: Intel Dual Core i5 2.6 GHz (Turbo Boost 3.1GHz)
Minne: 8GB
Grafikkort: Intel Iris 1GB
Upplösning: 2560 x 1600
Hårddisk: 256 GB SSD
Operativsystem: Sierra 10.12
Modell: Retina, 13-inch, Mid 2014
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1S73E938

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Repor på skärm

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!