Årets Julkalender får du ett exklusivt erbjudande varje dag fram till jul! Luckan öppnas kl 12:00.


MacBook Pro Retina 13″

MacBook Pro Retina 13" Late 2013 (Intel Core i5 2.6 GHz 16 GB RAM 256 GB SSD), Intel Core i5 2.6 GHz (Turbo Boost 3.1 GHz), 16 GB, 256 GB SSD

Original photos:

Apple MacBook Pro 13" med en Retina skärm som har över 4 miljoner individuella pixlar! Supersnabb SSD och med en fjärde generationens Intel Core processor gör allt väldigt snabbt. Enheten levereras med en Apple Magsafe2 - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2013.

10 699 kr

inkl. 25% momsFull specifikation

Processor:

Intel Core i5 2.6 GHz (Turbo Boost 3.1 GHz)

Minne:

16 GB

Grafikkort:

Intel Iris 5100

Skärmupplösning:

2560 x 1600

Hårddisk:

256 GB SSD

Operativsystem:

High Sierra 10.13

Produktens ålder:

63 månader

Apple garanti till och med:

Expired

Catalog Number:

1F67I460

Garanti

Denna produkt har 12 månader garanti. Produkten kan vara oöppnad, rekonditionerad eller begagnad. Läs mer i teknisk specifikation för att ta reda på ålder, se även bilder för att se skicket tydligt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas normalt inom 1 arbetsdag. Vi använder oss av DHL Express och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Normal frakttid är ca 2-4 arbetsdagar. Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varornaDu kanske även är intresserad av dessa produkter


Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.