MacBook Pro 15″ Touch Bar

Intel Quad-Core i7 2.7 GHz / 16 GB RAM / 1 TB SSD / Space Gray / Late 2016

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

Den nya MacBook Pro 15" med Touch Bar är smalare och lättare än någonsin! Med sjätte generationens Intel Core processor och en super ljus skärm. Enheten levereras med en Apple USB C - adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Sent 2016.

Produktspecifikation

Färg: Space Gray
Processor: Intel Quad-Core i7 2.7 GHz
Minne: 16 GB
Grafikkort: Intel HD Graphics 530 & AMD Radeon Pro 460 (4GB)
Upplösning: 2880 x 1800
Hårddisk: 1 TB SSD
Operativsystem: Mojave 10.14
Modell: Late 2016
Produktens ålder: 36 månader
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S84E170
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Mindre repor i chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!