Dagens julkalender ger dig 10% rabatt på valfri MacBook Air. Se dagens lucka för rabattkod.


MacBook Pro 15″

MacBook Pro 15" Late 2011 (Intel Quad-Core i7 2.2 GHz 8 GB RAM 128 GB SSD), Intel Core i7, 2.4 GHz (Sandy Bridge), 8 GB (1333 MHz), 120 GB SSD

Original photos:

En laptop med en stor LED-bakbelyst skärm som hjälper dig hantera även mer avancerande jobb. Den andra generationen Intel Core processor tillsammans med ett kraftfullt grafikkort ger utmärkt prestanda. Enheten levereras med en Apple Magsafe -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Sent 2011.

Denna produkt är tyvärr redan såld, titta gärna på våra andra produkter genom att navigera i vår meny.


Full specifikation

Processor:

Intel Core i7, 2.4 GHz (Sandy Bridge)

Minne:

8 GB (1333 MHz)

Grafikkort:

AMD Radeon HD 6770M och Intel HD Graphics 3000

Skärmupplösning:

1680 x 1050

Hårddisk:

120 GB SSD

Operativsystem:

10.12.3

Produktens ålder:

90 månader

Apple garanti till och med:

Expired

Saknas originalkartongen och dess övriga innehåll?

Ja

Catalog Number:

1S61E250

Garanti

Denna produkt har 12 månader garanti. Produkten kan vara oöppnad, rekonditionerad eller begagnad. Läs mer i teknisk specifikation för att ta reda på ålder, se även bilder för att se skicket tydligt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas inom en arbetsdag. Vi använder oss av PostNord MyPack och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Till företagskunder erbjuder vi även Parcel 17.00 för en mindre kostnad och du får leverans direkt till ditt kontor.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.Du kanske även är intresserad av dessa produkter


Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.