MacBook Pro 15″ – ENG KEY / NEW Battery

Intel Core i7, 2.0 GHz (Sandy Bridge) / 8 GB (1600 MHz) / 500 GB SSD

4.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

En laptop med en stor LED-bakbelyst skärm som hjälper dig hantera även mer avancerande jobb. Den andra generationen Intel Core processor tillsammans med ett kraftfullt grafikkort ger utmärkt prestanda. Enheten levereras med en Apple Magsafe -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Tidigt 2011. OBS, Engelskt tangentbord. Nytt batteri installerat av certifierad tekniker.  

Produktspecifikation

Processor: Intel Core i7, 2.0 GHz (Sandy Bridge)
Välj minne 8 GB (1600 MHz)
Grafikkort: AMD Radeon HD 6490M och Intel HD Graphics 3000
Upplösning: 1440 x 900
Hårddisk: 500 GB SSD
Operativsystem: 10.12.3
Produktens ålder: 100 månader
Apple garanti: Utgången
Saknas originalkartong eller annat tillbehör? Ja
Katalognummer: 1S61E247

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!