Årets Julkalender får du ett exklusivt erbjudande varje dag fram till jul! Luckan öppnas kl 12:00.


MacBook Pro 15″

MacBook Pro 15" Early 2011 (Intel Quad-Core i7 2.0 GHz 8 GB RAM 512 GB SSD), 2.0GHz Intel Core i7, 8GB 1333MHz DDR3, 512GB SSD

Original photos:

En laptop med en stor LED-bakbelyst skärm som hjälper dig hantera även mer avancerande jobb. Den andra generationen Intel Core processor tillsammans med ett kraftfullt grafikkort ger utmärkt prestanda. Enheten levereras med en Apple Magsafe -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en auktoriserad Apple verkstad! Modell Tidigt 2011.

OBS! Vänligen se bilder för tydligt skick

 

Denna produkt är tyvärr redan såld, titta gärna på våra andra produkter genom att navigera i vår meny.


Full specifikation

Processor:

2.0GHz Intel Core i7

Minne:

8GB 1333MHz DDR3

Grafikkort:

Intel HD graphics 3000 512MB

Skärmupplösning:

1440x900

Hårddisk:

512GB SSD

Operativsystem:

10.12

Produktens ålder:

101 månader

Apple garanti till och med:

Expired

Saknas originalkartongen och dess övriga innehåll?

Ja

Catalog Number:

1S61E248

Garanti

Denna produkt har 12 månader garanti. Produkten kan vara oöppnad, rekonditionerad eller begagnad. Läs mer i teknisk specifikation för att ta reda på ålder, se även bilder för att se skicket tydligt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas inom en arbetsdag. Vi använder oss av PostNord MyPack och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Till företagskunder erbjuder vi även Parcel 17.00 för en mindre kostnad och du får leverans direkt till ditt kontor.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.Du kanske även är intresserad av dessa produkter


Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.