Julrea! Stort urval av produkter med -10% rabatt. Se här! Produkter beställda senast den 19 Dec hinner fram före julafton!
Julrea!

MacBook Pro 15″

Intel Quad-Core i7 2.3 GHz / 8 GB RAM / 275GB SSD / Mid 2012

3.0 /5.0

Denna produkt är tyvärr redan såld, vänligen ta en titt på våra andra produkter.

Produktinformation

En laptop med en stor LED-bakbelyst skärm som hjälper dig hantera även mer avancerande jobb. Den andra generationen Intel Core processor tillsammans med ett kraftfullt grafikkort ger utmärkt prestanda. Enheten levereras med en Apple Magsafe -adapter och har gått igenom en fullständig kontroll av en Apple auktoriserad tekniker! Modell Mid 2012.

Produktspecifikation

Processor: Intel Quad-Core i7 2.3 GHz
Minne: 8 GB
Grafikkort: Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA GeForce GT 650M
Upplösning: 1440 x 900
Hårddisk: 275GB SSD
Battericykler: 85% / 490
Operativsystem: Catalina 10.15
Modell: Mid 2012
Apple garanti: Utgången
Katalognummer: 1S96E466
Tillbehör
  • Laddare

Garanti

Denna produkt är kvalitetskontrollerad av en Apple-certifierad tekniker. Vi tillhandahåller därför 12 månader garanti vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalité

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Ytterligare information

  • Grövre repor i chassi

Leveranstyp

Denna produkt skickas inom 1 arbetsdag med Postnord MyPack eller DHL Express beroende på vilket lager den ligger på. Du kommer att kunna spåra din försändelse via kollinummer och hämta ut den så snart den ankommit till ditt postombud om den skickats med PostNord, med DHL till dörren eller DHL servicepoint. Som konsument har du rätt att utan anledning, returnera ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få våra exklusiva erbjudanden!